Барај

Интел може да направи сериозна грешка од поранешен работник! (Групно)

Преглед на читателите: 4 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е неактивна
Интел може да направи сериозна грешка од поранешен работник! (Групно) - 4.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Франсоа Пиденол ги сподели информациите на социјалната страница дека голем производител на чипови не би го користел "Екстремното издание" во иднина - смета дека одделот за маркетинг прави голема грешка.

Inteli7Extreme 600x524

Господин во прашање зајакна Интел 20 години, придонесоа за развој на процесорот архитектури, како Сенди мост, Ivy Bridge, Haswell, Бродвел, Skylake и Kaby Езеро. На "Extreme Edition", се разбира, беше legcombosabb процесори привилегија секогаш, на пример, има заработено на Core i9-7980XE, Core i7-5960XE и во догледно време, исто така, не-сунѓер Основни i7 975 добро - вториот се уште се појави 2009 беше, но во денешно време ordítóan тоа не е далеку од моделот на средината на опсег.

екстремно издание на информации

Со нетрпение очекуваме какви промени ќе бидат направени во маркетиншката стратегија во иднина, во согласност со тековниот тренд, на пример. следните знаци се очекуваат: Сребро, Злато, Платинум.

Ажурирање!

Интел веќе го коментираше случајот, тврдејќи дека нема промена, па останува "Extreme Edition".

Извор: guru3d.com

Дај коментар!