Барај

Не е Apple е сопственик на името на iPhone во Мексико

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Мексиканскиот суд веќе донесе одлука во врска со тоа дали Иф е сопственик на заштитниот знак на iPhone. Apple се жалеше, но сега Врховниот суд на Мексико ја потврди претходната одлука.

iPhone

Мојата вилица капки, но апликацијата Face Stealer ќе ви помогне да ја вратите назад

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Јаху Јапонија не преовладала сопственик на iOS со просечна апликација.лице-в-лице

Засега сигурно нема да има Firefox за iOS

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Џеј Саливан, потпретседател на Mozilla, вели дека Firefox нема да се врати на iOS уреди додека не се исполнат вистинските услови.Firefox на мобилен

Анатомија во HD

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна
Некои од најстарите и најдобрите анатомски цртежи се поврзани со името на Леонардо да Винчи.

Пристигна IOS 6

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна
Епл официјално започна да ја надградува финалната верзија на iOS6.