person_outline
Барај

Антуту објави листа на најдобри телефони

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Можам да кажам дека бев изненаден, но не е точно дека би сакал да ги фалам новите Леново телефони постојано!

нема лого

Qualcomm го претстави мобилниот плочки на Snapdragon 712

Преглед на читателите: 4 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е неактивна

Производителот официјално го најави 7, наследник на Snapdragon 710, на февруари XNUMX.

Кученце