Барај

Samsung NX30: Брзо континуирано снимање во секунда со брзина на слика 9

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Новиот компактен систем за камера на Samsung, NX30, исто така е достапен во Унгарија, која доаѓа со ултра-брзи S-серии премиум леќи со ултра-брзински SLR и ултра-висока верност SLRs.

NX30 1

Samsung е една од најпознатите светски агенции за слики

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Самсунг и Getty Images соработуваа со цел да им помогнат на луѓето во сите делови на светот да ги споделат своите уникатни приказни со други со снимање.Samsung and_Getty_Images_Official_Image_Patner_LOGO_a

За време на соработката, Samsung и Getty Images ја комбинираат својата експертиза за споделување на што повеќе фотографии и приказни во иднина.

Воведување на Samsung NX30

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Самсунг го претстави својот нов компактен систем за камера, NX30, со своите професионални можности, овозможувајќи дури и поквалитетни слики уште побрзо.NX30 01Висококвалитетното снимање е загарантирано со напредниот 20,3 MP APS-C CMOS сензор.

TakarékPont е главен спонзор на 32. Унгарска изложба на фотографии за фотографии

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Мрежата понуди специјална награда за најталентираниот понудувач во категоријата фоторепортери под возраст од 30.32-унгарско-sajtfot
Мрежата TakarékPont е главен спонзор на најголемата фоторепортерска професија во светот, 32. Натпревар за унгарски фотографии и изложба на фотографии, на која 2013. Декември 14 може да се примени на интернет.

EOS Kiss X7 DSLR фото апаратот е исклучен

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Белите камери отсекогаш биле срце на моето срце поради чудна перверзија. Би сакал да го направам тоа чудо на Канон!

kissx7wh