person_outline
Барај
  • Камера
  • напишано:
  • Прочитајте: 4295

Можеби најдобро купување сега е Alfawise H6s 4K акциона камера (EU Warehouse + купони)

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Alfawise, заедно со EKEN, лансира неверојатно евтини 4K камери на пазарот.

Alfawise EKEN H6S 2 инчен акциона камера 4K HD WiFi Водоотпорен со EIS Анти-тресење црна

Помалиот брат веќе е тестиран, и иако има недостатоци, мислевме дека вреди да се плати цената. Главната причина за ова беше дека Ambarella A12, еден од најдобрите серии на 4K, денес работи во камерата. Еден од најголемите недостатоци на EKEN Alfawise V50 Pro беше вкупниот недостаток на намалување на вибрациите, што можеше да се отстрани само со една работа, цената под $ 60.

Можете да го најдете нашиот тест за EKEN Alfawise V50 Pro тука: EKEN Alfawise V50 Pro - Најевтиниот вистински фотоапарат 4K Чекам една година и пол!

Alfawise EKEN H6S 2 инчен акциона камера 4K HD WiFi Водоотпорен со EIS Анти-тресење црна

EKEN Alfawise H6s се движи едно ниво. Во оваа камера, Ambarella A12 работи, така што вистинската резолуција на 4K е загарантирана, но ова железо исто така има и електронско амортизирање на вибрации. Плус, има секундарен екран на страната на камерата од камерата за да ги види главните поставки, што е како ги снимаме нашите снимки. Дури и ако тоа не е доволно, оваа камера, исто така, гледаше за подобри физички ефекти. Поради оваа причина, рамката околу електрониката и леќата е направена од метал, а не од пластика.

Во случај на EKEN Alfawise V50 Pro ми се допадна војната со додатоци, кои ги добиваме со H6. Вклучен во пакетот е статив кој може да биде прицврстен за шарката како држач, статив, т.е. три нозе, но и нов, кој со себе може да ги носи сите гаџети и фото апарати.

Alfawise EKEN H6S 2 инчен акциона камера 4K HD WiFi Водоотпорен со EIS Анти-тресење црна

Според нашето мислење, оваа камера сега вреди поскапо отколку најевтината, V50 Pro, бидејќи амортизацијата на вибрациите е голема предност. За жал, ова се рефлектира и во цената, затоа што мораме да го оставиме $ 60 на проверката во однос на поевтината цена на 88 долар. Тоа треба да биде попрецизно затоа што сега GBEBBC005 со купонски код само чини $ 78, што е навистина добра цена за тоа знаење. Во моментот на пишување на оваа статија, има голем број на промотивни сетови под 10, па ако купите добра камера за претстојното лето, не треба да брзате. Се разбира, не мора да бидете фрустрирани ако ја пропуштите оваа акција, бидејќи во денешно време вистинската цена на 4K за вистинска камера 88K е многу мала.

Alfawise EKEN H6S 2 инчен акциона камера 4K HD WiFi Водоотпорен со EIS Анти-тресење црна

Сега можете да ја купите камерата од европски складиште по промотивни цени, така што воопшто не мора да плаќате ДДВ, а времето за испорака е само неколку дена. Кликни тука за да го користите GBEBBC005 Забава кодот: EKEN Alfawise H6s - ЕУ од акции со забава