Барај

Никон и Џ. В. Андерсон соработуваат

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Nikon и познатиот британски дизајнер создадоа нов луксузен кожен случај дизајниран за Nikon 1 системот за камера.nikon unique_name

Ултра-брзи, мемориски картички со ултра-висок удар од Samsung

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна
Во октомври, Samsung, исто така, воведува серија на најнови мемориски картички во нашата земја, со нивната ултра брза брзина на читање и извонредна отпорност на пазарот.
Микро-SD-картичка-PRO 64GB 002_Right-Агол-45-Degree_Black_s

Canon го прославува 80 милионитиот EF објектив

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна
Канон најави нова пресвртница во областа на производството на леќи: 80 милионитиот EF објектив што го произведува компанијата исто така беше завршен. Овој резултат беше постигнат по само девет месеци, беше најавено дека подготовката милионитиот леќа 2011 25 октомври (EOS системот за CANON 70. Годишнина во еден момент).

226008 голема

5 година гарантира Tamron

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Леќите Tamron официјална унгарскиот дистрибутер и трговец на големо, компјутерски Emporium најави продолжување на гарантниот период на оптиката тие се продаваат 5 години.

tamron 18-250mm_lens-3