Барај

Цените на SSD-уредот може да продолжат да опаѓаат

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Цените на SSD-уредот може да продолжат да опаѓаат - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Следната година, лошиот свет може да дојде на хард дискови, но пазарот во развој се уште е отворен.

SSD драјвовите се неверојатно евтини

Преглед на читателите: 4 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е неактивна
SSD драјвовите се неверојатно евтини - 4.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Ако е така, наскоро нема да вреди да се купува конвенционален хард диск.

Рамста S600 480GB SATA3 SSD 2 5 инчен 578038

Ѕвездата на хард дисковите е жртвување

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Ѕвездата на хард дисковите е жртвување - 5.0 надвор од 5 врз основа на 2 гласови

Нашите читатели сигурно нема да бидат изненадени да ја најдат главната причина за драјверите со цврста состојба.

HDD ПХБ

Ако сакате да го сигнализирате BIOSTAR NVMe SSD

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Ако сакате да го сигнализирате BIOSTAR NVMe SSD - 5.0 надвор од 5 врз основа на 2 гласови

Една од главите на крцкање на брзата меморија е затоплувањето и забавувањето.

biostar m500 ssd nyito