Барај

Apacher AS2280P2 NVMe SSD работи во сензационална цена

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Возачот за формат на M.2-2280 го користи PCI-Express генот 3.0 x2 интерфејс, па темпото е одлично.

apacer ssd

3D TLC NAND флеш меморија е достапна за корисниците: 120, 240 и 480 GB. Следната брзина на читање за најмалиот модел е 1 550 MB / s и пишувањето е 530 MB / s. Двата големи SSD 1 650 се способни за читање MB / s, пишувајќи 950 и 1 000 MB / s. Заедничка точка е 4 92 IOPS вредност за 160 kb блок големина операции и гарантниот период, што е 3 година.

Сега, да ги погледнеме цените: 120 GB варијанта 45,90 евро, 240 GB 77,90 евро и 480 GB за 156,90 евра. Apacher AS2280P2 е решен да има одлична цена / вредност со горенаведените цени.

Извор: techpowerup.com

Дај коментар!