Барај

Corsair MP300: рентабилно ремек-дело

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Ние никогаш не сме имале таква брзина за толку многу пари.

corsair mp300 буџет ssd

PCIe 300x спојката која се користи од серијата Corsair MP2 е оптимална средина за перформанси и цена; 3D TLC NAND чипот SSD 1 600 чита MB / s со 1 000 MB / s. Очигледно, ова не се земни вредности, но исто така вреди да се размисли кои ценовни ознаки се вклучени. Во спротивно, производителот најверојатно ќе ги насочи корисниците кои веќе имаат SATA интерфејс драјвер.

Corsair MP300 доаѓа во следнава форма:

  • 120 GB - 59,99 Евро
  • 240 GB - 94,99 Евро
  • 480 GB - 154,99 Евро
  • 960 GB - 314,99 Евро

Извор: guru3d.com