Барај

Дали ви се допаѓа велосипедизмот? Тогаш мора да го видите ова!

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

За велосипедистите, еден од најголемите ризици на падот-зимските месеци е видливоста.

индикатор на правец на најбрзиот распоред

Интелигентна индикација за светлината на велосипед - $ 12,99

Во прилог на намалување на деновите таа лесно може да се случи дека поради неочекувано долготраен програма ние треба да се тркалаат назад на темнината. Таквите ситуации бараат посебно внимание на видливоста на курсот, и овој пат многу добро ни се најде оваа насока. Според исклучително лесно да се вклопи, моралот на слики на овој материјал пред независен рака треба да се користи - да бидат опремени со возрасни и детски велосипеди.

среден

На "интелигентни насока" интелигентни природата се манифестира автоматски да укажува на насоката на се врти - ништо не може да биде вклучен во движење! -, во прилог исто така има акцелерометар, така што може да ги исполни улогата на интензивна сопирање, светлата на сопирачки, како и. На црвено светло бранова должина 400 750-nm, светлината излез лумени 80, според описот на продавачот е плус инфрацрвени ласерски, исто така, беше рангирана на дното, која им помага во формирањето на точниот растојанието. Осветлувањето се прави по пат 64 LED диоди, кои се полнат батеријата 1200 mAh гасови - Да, се разбира, има microUSB приклучок.

индикатор за брзини

Овој gadget навистина може да им се понуди на сите со релаксирано срце, се разбира, ако имате добро пријателство со плетен. Лесен за користење, издржлив (временски отпорен), најголемата опасност може да биде само кога некој друг око е на него ...

мислења

Med1on
+1
Цитат - Joci:
Проблемот е што, освен за ненадеен сигнал за сопирање, ништо друго не е добро. Вклучувањето на свиоци е означено само "потоа", а не однапред; па јас навистина не можам да го користам (ако сакам подобро да се легнам на свиокот и да тргнам малку лево од десната крива, така што не можам да го земам во крива или завртка).


Сигурно е дека има релативно малку одлуки:
https://www.youtube.com/watch?v=peMgQoGEbXw

Со рачен прекинувач би било можно да се реши, но тоа не би било "интелигентно".
joci
+1
Проблемот е што, освен за ненадеен сигнал за сопирање, ништо друго не е добро. Вклучувањето на свиоци е означено само "потоа", а не однапред; па јас навистина не можам да го користам (ако сакам подобро да се легнам на свиокот и да тргнам малку лево од десната крива, така што не можам да го земам во крива или завртка).