Барај

Минимален хард диск од ORICO

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Ова ви овозможува да ги поврзете SATA дисковите како надворешни уреди за чување на податоци на вашиот компјутер.

hdd куќа отворена

ORICO 2139U3 2.5 инчен хард диск комплет - 5,99 USD

Како што знаеме, USB интерфејс и 3.0 5-Gbit / s брзина на пренос се теоретски, па затоа со право се очекува дека 2139U3 Орика нема да се врати на хард брзината на возење, се разбира, сигурно некои застој може да се случи кај жените на SSD. Овој производ е многу едноставна за да цел и начинот и не бара надворешен извор на енергија, нема потреба да инсталирате драјвери. Важно е да се сними дека уредот е UASP (USB Attached SCSI протокол) поддршка на максималната брзина на пренос на податоци може да се постигне преку искористување на ова - тоа е само природно присутни во Windows 8.1 / 10.

orico hdd куќа

Тоа само го крена капакот, поврзете 2,5 инч диск (до 3,0 капацитет на складирање ТБ), а потоа со помош на испорачаниот USB кабел за да се воспостави врска - ова последново е веќе точно половина метар во должина. производ на куповната цена од $ 5,99 времето на пишување (со 11 проценти попуст), кое ја има само апсолутната цена анонимни играчи можат да се натпреваруваат, тие, исто така, обично 2.0 и USB интерфејс. Од своја страна, сметаме дека сигурноста и квалитетот се поважни од заштеда на неколку стотици форинти, поради што го избравме овој модел.