person_outline
Барај

Исто како и Xiaomi само малку поевтино алваза овлажнител (забава)

Преглед на читателите: 2 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Веќе сум наредил Xiaomit, но се чини дека отидов!

Alfawise Едноставен 420ml Мини анти-сува овлажнител со голем капацитет Два режими Долга работа USB напојување - Кул бело

Само во мојот вчера паметен часовник тест, напишав дека Alfawise продава подобри работи во последно време. Нивната тајна за да купи OEM производителите и на повеќе познати компании, така наречен поради тоа е недостигот на името на брендот производи, имено, на познатиот производител замени Alfawise многу поевтино да се добие.

Alfawise Едноставен 420ml Мини анти-сува овлажнител со голем капацитет Два режими Долга работа USB напојување - Кул бело

Еве еден пример за навлажнувач за десктоп што го видов во досегашниот опсег на Xiaomi. Врз основа на сликите, нема разлика меѓу двата производи, само Alfawise работи под името Xiaomi, па затоа е поевтино. Ми се допадна толку многу, бидејќи на сув воздух во зима е тешко да се носат, оваа мала десктоп овлажнител и од тогаш само право до мојот компјутер како USB порта.

Значи, ако не сте нарачувале Xiaomit, но би сакале евтини овлажнител за себе, сега GBEBBC024 со купонски код за само $ 13 (~ 3000 forints) тука: Alfawise е едноставен 420 милилитар десктоп навлажнувач