Барај

Неверојатен фрижидер доаѓа со Thermalright

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Неверојатен фрижидер доаѓа со Thermalright - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

И покрај познатото име, ова е неодамнешен модел, во суштина специјално издание на Silver Arrow IB-E.

отворен

ЕК-ФБ MSI X470 M7 RGB Моноблок - Притиснете го ова копче на педалот за гас!

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
ЕК-ФБ MSI X470 M7 RGB Моноблок - Притиснете го ова копче на педалот за гас! - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Словенечкиот производител, познат по своите производи со врвен квалитет, повторно создаде.

ЕК ФБ MSI X470 M7 отворен

Интересно име за DeepCool

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Интересно име за DeepCool - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Доаѓа до Фризен, кулер на Ryzen. Совршен? Како што го земаме.

фризен 7

Cooler Master е навистина брутален ладилник!

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Cooler Master е навистина брутален ладилник! - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

AMD и Cooler Master наскоро ќе создадат вистински бегемот.

Wraith ripper 01

Можете да го промените популарниот Cooler Master Hyper 212

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Можете да го промените популарниот Cooler Master Hyper 212 - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Cooler Master покажа како ја замислува новата верзија на ладилникот.

кулер мајстор хипер 212