Барај
  • ладење
  • напишано:
  • Прочитајте: 2287

Интересно име за DeepCool

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Интересно име за DeepCool - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Доаѓа до Фризен, кулер на Ryzen. Совршен? Како што го земаме.

фризен 7

Длабоко Кул и припадна со тоа име нови ладење решение, кое може да се сади во следната генерација категории AMD платформа (TR4 / AM4), така што во прилог на телефонот на Ryze Threadripper поддржува ѕверови работи под името - всушност, се вели дека ги препорачува на вторите. Како што е познато, овие производи (општо) во фабриката фрижидер е во состојба да се одржи - на компанијата, исто така, има силна во тек - сепак голема грешка ќе биде да се потцени Fryzent; гигантски réztalpba (46 68 мм ×) на не помалку од шест топлински цевки работи!

фризен хуто

DeepCool не го запоставил изгледот, а премиум алуминиумската рамка за дизајнирање го олеснува препознавањето на производот. Се разбира, 16,7 нема нијанси на RGB во боја, што може да се синхронизира со соодветните матични плочи, а 36 има опција за осветлување.

Очекуваната цена на Фризен е 89.

Извор: guru3d.com