person_outline
Барај

Philips 241B7QUBHEB и 272B7QUBHEB воведува MMD хибридни USB Dock монитори

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Од флексибилноста на USB докинг преку USB C-портата и визуелната изведба на IPS технологијата, од шасијата до извонредната веб камера и погодностите на SmartErgoBase, овие нови Philips монитори ги разбираат начинот на работа на бизнисот.

241B7QUBHEB Image 8

Професионално следење на оружјето од AOC

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Од производителот не само што можеме да купиме одлични канцелариски, мултимедијални или гејмерски монитори, туку и професионални мониторски оружја.

AOC заробува животи


AOC неодамна го додаде своето портфолио кон VESA конзолите и ги следи оружјата. Со новите VESA конзоли, корисниците можат да ги монтираат своите мини-компјутери и тенки клиенти директно на мониторот за да го редуцираат дефектот на бирото и да ги сокријат каблите. Конзолите се достапни за професионалните серии на AOC P1 и 90, како и за старите 75 и 60 професионални серии монитори.

ad110d0 назад кон лево

За корисниците кои бараат максимална флексибилност и совршено ергономски работен простор, AOC има развиено единечни и двојни мониторски краци. Двата вида ви овозможуваат прецизно да ја прилагодите позицијата на мониторот и да обезбедите нови опции за соработка. Рачките на мониторот имаат отстранлив капак, така што каблите може да бидат скриени тука за да се намали нередот.

ad110d0 назад поглед

Двојната мониторска рака (AD110) е совршено решение за подесување на повеќе монитор, со 12 и 27 инчи и 2-9 kg екрани. Висината на AD110 може да се прилагоди во опсегот 230 mm и може да се помести напред и назад во опсегот на 100 до 520 mm. Мониторот има агол на навалување на 65 ° / + 90 °, вртежен зглоб 180 ° и врв на 360 °. AS110 и AD110 флексибилни мониторски оружја може да послужат за различни цели. На пример, уредник на списание или списание може да го ротира мониторот во самостоен изглед за да види точно како текстот се вклопува во изгледот. Програмерите исто така ќе го сакаат лесното префрлување помеѓу двете позиции.

ad110d0 главен производ

За зголемена ергономија и подобро држење на телото, корисниците сè повеќе ги користат табелите за прилагодување на висината за да ги спречат да паѓаат над табелата. Ова не е проблем за рацете на мониторот на AOC: благодарение на инсталираните извори на гас, можете лесно да ги прилагодите на било која положба, па мониторот секогаш е на ниво на очите. Во средина за соработка, секој корисник може лесно да ја прилагоди длабочината, висината и аголот на мониторот за да одговараат на нивните потреби. Исто така е одлично решение за соработка: корисниците можат да го ротираат мониторот, така што нивниот колега може да ја види содржината на екранот.