person_outline
Барај
  • Следење
  • напишано:
  • Прочитајте: 2784

Следниот месец ќе дојде 5 000 долар монитор

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Мислам, не на нас (за жал), туку на пазарот.

победи ОМ монитор

На NVIDIA е прибл. пред една година го објави т.н. BFGD (Big Format Gaming Display) технологија. BFGD, благо речено, не предизвика промени во земјотресот, но тоа можеше да се очекува, бидејќи тоа е пекол на скапа имплементација. Во секој случај, HP гледа фантазија во ова прашање, а следниот месец ќе го лансира Omen X Emperium 65.

hp omg монитор

Да, добро, мислиме дека 64,5 инчниот дисплеј во никој случај не е мала работа. На 8 малку AMVA панел нуди резолуција 4 (3840 2160 ×), 750 на осветленоста и 1 000 биде нитрид (типичен / HDR), сооднос 3200 контраст: 1 понуда и 4 000: 1 понуда (минимум / типичен). Аголот на гледање 178 степени, се движат на парчиња елиминирани стапки Hz рамка 120 (túlvezérléssel се зголеми 144 Hz) врз основа на податоците во HP. DCI-Omen X Emperium 3, кој го покрива просторот за боја во P95 во 65%, доби многу сериозен звучен систем; Сеуште не знаеме многу за ова, но веќе е точно дека 120 има моќ. За жал, сликите навистина не покажуваат дека панелот I / O на мониторот е осветлен, така што ќе мора да веруваме дека HP ќе биде невидлив.

hp omg монитор средината

Омен X Emperium 65 за Playful Monitor ќе биде лансиран следниот месец, со очекуваната цена од $ 4 999 - оној долар што вреди да се остави како врв - што е скромно 1,4-1,5 милиони HUF.

Извор: techspot.com