Барај

Добриот свет е на SSD фронт!

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Добриот свет е на SSD фронт! - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Солидните дискови (SSDs) стануваат поевтини секој ден со малку претерување. Процесот исто така се стимулира преку прекумерно снабдување.

Одлична вест за сеќавањата! (Групно)

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Одлична вест за сеќавањата! (Групно) - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Ние ја анализираме ситуацијата и малку разгледуваме.samsung ddr4 драма 10nm 18nm 678 678x452