Барај

Gigabyte влезе на пазарот на меморија

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Сеќавањата на брендот Арус претставуваат прв обид на компанијата да го стори тоа.

кароасорам 678x452

Aorus сè уште нема добиено официјална веб-страница, но ги имаме сите важни спецификации на сликата. меморијата на dual-channel пакет 3 200 MHz teper, тајмингот CL16 V, оперативниот напон е 1,35 - кој е поврзан со сериозни моќ под мијалникот сребро топлина. Модулите се конфигурираат осветлување на софтвер топење RGB линк на компанијата.

ramspecs 575px

Gigabyte Aorus RGB DDR4 16 GB меморискиот пакет ќе чини $ 229 и ќе биде пуштен на крајот на јуни. Тоа е нешто невообичаено, но не е лоша идеја дека компанијата, исто така, испорачува две куклички спомени во комплетот. Тие не вклучуваат мемориски чипови, но во сè друго тие се како реални. Gigabyte треба да шпекулира да ја подобри целокупната слика на четири DDR4 RAM меморија слотови.

Извор: guru3d.com

мислења

Med1on
0
Цитат - Joci:
Нова станица за RGB лудост е демо модулот за меморија. Само да "сјае" добро, тие се стави во комплет плус две. Ура! Јас навистина не знаев што недостасува (по RoG RGB слушалки). :-)

230 долари се вклопуваат во нешто како "забавно". Тоа не е фиксен производ од буџетот. :D
цитат
joci
0
Нова станица за RGB лудост е демо модулот за меморија. Само да "сјае" добро, тие се стави во комплет плус две. Ура! Јас навистина не знаев што недостасува (по RoG RGB слушалки). :-)
цитат
Дај коментар!