person_outline
Барај

Луксузен предмет или меморија? И двете!

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Екстравагантни Trident Z Royal нуди луда брзина со луди цени.

Тридент со кралска

8-зона RGB осветлување, декорација на дијамантски ефект, златна и сребрена ладилник и елегантен Trident Z Royal натпис - ова е она што го нуди најновиот паметен пакет на G.Skill. Темпото на око-фаќање меморија серија е исто така честа појава: влез ниво е 3 000 MHz и врв е 4 600 MHz.

04 trident z кралско злато

Се разбира, овие модули со високи перформанси (DDR4 4 266, DDR4 4 400 и DDR4 4 600) бараат прилично груб работен напон, а стабилното работење бара до 1,45-1,5 напон. Врвниот модел, исто така, нуди капацитет на 2 × 8 GB, ако го пуштиме надвор од работната фреквенција, тогаш е достапен повеќе простор за складирање (до 128 GB). Се разбира, инсталацијата е поддржана од XMP 2.0, но операцијата може да биде тешка, но AMD Ryzen процесорите ќе бидат изненадени ако би можеле да стигнете до врвот на модулите.

Силно ве охрабруваме да го гледате видеото погоре! Од една страна, поради влезната цена на 176 за еврото (златната верзија е веќе 182 евра), речиси е сигурно дека нема да се доближиш до оваа меморија, и затоа што декоративните елементи на топлинските плочи произведуваат рефракции како дијаманти! Најдобар модел во сребро е 487 еврото и во злато 496 euro - hmm, bagatell!

Повеќе детали за спомените ITT Можете да прочитате.

Извор: Г.Скил