person_outline
Барај
  • Лаптоп
  • напишано:
  • Прочитајте: 2518

На прв поглед, Crysist може да се справи со Samsung Notebook Одисеја

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Оваа година CES го претстави овој ѕвер на CES.

Самсунг лаптоп победи

Јужнокорејскиот гигант вели дека не помалку, бидејќи со оваа пренослива машина нема да има компромис за идниот сопственик. храбар изглед извештаи врз основа на првиот осмата генерација на Intel Core процесор i7 (веројатно Основни i7-8850H) и на сосема нов GeForce графичка картичка RTX 2080. Лаптопот има стандард со 16 GB од системската меморија, складирање на податоци се врши во 256 NVMe GB SSD и 1,0 ТБ хард диск.

Алатката на играчот не ги зачувала инженерите на екранот. Издавачот истиот не е премногу висока (вкупно 15,6 инчи), но поддршката од G-Sync, покрај тоа, значајни, дури и во стапката 144-Hz рамка и Црна Еквилајзер е - второто овозможува да го конфигурирате темни области на играта, без оглед на нивото на светлина е можно . По визуелните искуства, исто така е пожелно да се зборува за звучна технологија, тука треба да ги потенцираме Dolby Atmos стерео звучните рекордери.

Samsung лаптоп

Кожата длабоко не само обични, Samsung лаптоп Одисеја 2,4 килограми на горенаведената име е откриено дека, и покрај 20 mm слаб брутална сила врз него. Се разбира, масивната топлина генерирана за време на товарот се испорачува со топлински цевки, а двата отвори за воздух на Jet Blade не се случајно внесени во машината.

Уредот наскоро ќе биде лансиран во САД и цената сè уште нема да биде објавена.

Извор: hexus.net