Барај

DURGOD K320 NKRO - старо училиште со надворешен дизајн на ентериер

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Уште еден печатач 3D во категорија 30 илјади форинти

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Овој кул 3D десктоп печатач, исто така, има пристоен цена, и сега е достапен од складот ​​на ЕУ!

Tronxy Desktop 3D принтер 1

ThunderRobot K70 - механичка тастатура евтина од складот ​​на ЕУ

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
ThunderRobot K70 - механичка тастатура евтина од складот ​​на ЕУ - 5.0 надвор од 5 врз основа на 2 гласови

Тоа е добра идеја понекогаш да се кандидира на специјалитети, бидејќи можеме да добиеме такви бисери!

Механичка тастатура на ThunderRobot K70 1

Никогаш не сум ја видел длабочината на цените на печатачот 3D

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Пред една година, напишавме дека печатењето 3D веќе не е препревар, бидејќи тогаш цената е речиси половина.

aet a8 3d печатач