person_outline
Барај

Интересен прилог на Sanwa Supply: SKB-WL16BK

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Јапонски Санва Набавка мислеше дека многу интересен брак ни покажува љубовта на дете кое сè уште може да биде успешна?

183a

Она што е поента е дека тие започнаа минијатурна тастатура, која, исто така, има функции на gamepad. Едвај рекоа и притиснаа тастатура под аналогната рака. Но, зошто ова може да биде успешна? Во почетокот, сите се шокирани од идејата, но ајде да размислиме за тоа подобро.

183b

Денес, смартфоните што постојано се прошируваат веќе работат или на физичка или на екранот QWERTY тастатура. Значи, во суштина, тоа не е толку лоша идеја како што добиваме два во еден уред. Така беше создаден SKB WL16BK безжичната мини-тастатура, која исто така доби аналогно растојание на 1. Идејата е одлична насока, како да е добро поставена, може да се појави нова компактна периферија од ова.

183c

Во овој случај, овој првичен обид е одличен додаток на придружник на HTPC, каде што човечката интервенција е минимална, но можам да сторам сé со малку поголем безжичен уред од телефонот во рака. SKB-WL16BK ни дава QWERTY тастатура со 76 тастатура која е надополнета со аналогна рака и копчињата за насока, заедно со мултимедијалните копчиња. Покрај тоа, SKB-WL16BK доби уште два предизвикувачи, кои можат да бидат запознаени со gamepads.

183d

Во однос на физичката големина, 145 x 90 x 28 има грам од тежината 168, со тежина на елементот AA потребен за работа со 2. Уредот безжично комуницира со компјутерот на фреквенцијата 2,4 Ghz. SKB-WL16BK е одлична цена за крајните корисници на 174,3 долари.

Извор: TechPowerUp!