Барај

Logitech ја забрзува брзината на светлината

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Logitech ја забрзува брзината на светлината - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Имаше времиња кога професионалните игри не беа идеален избор за безжичен глодар.

logitech g305

Logitech официјално го објави своето најново издание, глувчето G305 во изминатите неколку дена. Наскоро стана јасно дека производот е насочен кон играчите; 12 000 DPI чувствителноста на оптичкиот сензор кој работи Херој и времето на одговор на 1 ms (Lightspeed технологија) може дури да биде погодно за професионални играчи. Втората имплементација мора да биде способна да го израмни изворот на енергија АА внимателно (потребно е околу 250 часа), но добро е да се знае дека 8 ms е време на одговор на 9 месеци. Благодарение на Lightspeed, безжичната G305 се уште е побрза од повеќето жични решенија.

Како што можете да видите, класичната форма на нештата го игнорира двоумењето, според Logitech, овој клуч е за удобно користење. Вреди да се спомене дека USB предавателот може да биде скриен во глувчето, така што нема да го оставиме - во принцип.

На крајот го оставивме најдоброто; препорачаната малопродажна цена на Logitech G305 е $ 60, што изгледа како многу пријателски износ во светло на погоре. Повеќе детали за gadget IDE кликнете за да прочитате!

Извор: Logitech