Барај

Необичен глушец беше воведен од Даки

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Тајната 2 жица глодар нуди многу возбудлива можност. Тешко е да се одлучи колку е корисен овој феномен.

пиленце Егер тајна 2 nyito

Да почнеме со основите прво: можете да го поставите 3360 12 dpi чувствителноста на до-to-PMW000 PixArt сензор глувчето, тркалото носи ALPS кодер, натопи на фирма OMRON - и прилично сериозни име во бизнисот. Тајната 2 среќа чуваат PBT пластика се користи на претходникот премногу (polybutylene терефталат), главната предност што е доста отпорни на отпечатоци од прсти и нечистотија. Таа има пристоен занаетчија работа, она што навистина го прави посебен глодар, кој се наоѓа на LCD екранот пред него.

патки Егер тајна 2 страница пикантен егер тајна 2

Сликите јасно покажуваат дека Тајната 2 го прикажува тековниот dpi и избирачките стапки (стапка на земање примероци), па ако случајно ги совладите поставките, можете едноставно да ја прочитате моменталната конфигурација веднаш. Тоа не е честа појава, според нашето мислење, вашиот корисник избира колку е остварливо ова нешто. Забележуваме дека подлогата за глушец е внатрешен развој, но сè уште не е официјално објавено.

Извор: techpowerup.com