Барај

Вечерна исхрана: AMD Athlon 200GE со Ice Cube!

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Вечерна исхрана: AMD Athlon 200GE со Ice Cube! - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Alza.hu уживаше многу посебен производ вечер - за жал само доблесно.

и 200 трол

Протекување на пазарот за AMD Athlon 200GE

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Протекување на пазарот за AMD Athlon 200GE - 4.7 надвор од 5 врз основа на 3 гласови

Тоа е сериозен удар за главниот ривал на AMD, овој процесор сигурно ќе го уништи долниот дом!

AMD

Се уште има нешто да се промовира AMD - тоа траеше неколку години ...

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Се уште има нешто да се промовира AMD - тоа траеше неколку години ... - 5.0 надвор од 5 врз основа на 2 гласови

Промотивниот материјал беше направен од студиото Brand & Deliver, кое исто така ги промовираше графичките процесори на Polaris.

AMD ја изненади Кина со уникатен SoC

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
AMD ја изненади Кина со уникатен SoC - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Zhongshan Subor е прифатлива гејмерски компјутер за плочка.

Zhongshan Субор конзола

Значи, славата на светот е завршена ...

Преглед на читателите: 4 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е неактивна
Значи, славата на светот е завршена ... - 4.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

AMD објави мерење на Cinebench R15 за Ryzen Threadripper 2990WX.