Барај

Исто така успеавме да ја стартуваме продавницата на Microsoft

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Првично лансиран како супер безбедна платформа, Symantec открија осум апликации кои извршиле операции на криптомининг без потреба за согласност од корисникот.

1522310859 Мајкрософт продавница приказна

Имаше нови тешкотии во следењето

Преглед на читателите: 4 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е неактивна
Имаше нови тешкотии во следењето - 4.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

За разлика од Battlefield V, Метро Егзодус не користи зрачење за следење за да ги подобри рефлексиите, туку за глобално осветлување.

Нашиот омилен канцелариски пакет беше надграден

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Нашиот омилен канцелариски пакет беше надграден - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

LibreOffice 6.2 донесе многу од очекуваните ленти менија, вреди да се обидете!

По радикално преиспитување на корисничкиот интерфејс, апликацијата може најдобро да ги искористи сите големини на екранот; менито на лентата е достапно во јазичиња, групирани и контекстуални верзии. Верзијата со јазичиња е дизајнирана да обезбеди познат интерфејс за корисниците на затворени канцелариски пакети, додека групирајќи ги "основните" опции во еден клик и "секундарни" функции со до два клика. Главните новини се од видеото подолу.

LibreOffice 6.1.5 исто така е завршена, што е подобро прилагодено за распоредување на претпријатијата - тука сигурноста е поважна од функционалноста, и оваа верзија е одлична.

И двете се LibreOffice во врска со преземете ја врската и понатамошните детали за објавата ITT да се прочитаат!

Извор: libreoffice.hu