Барај
  • Szoftver
  • напишано:
  • Прочитајте: 2241

Дали сакате две навистина кул игри бесплатно?

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Дали сакате две навистина кул игри бесплатно? - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Ние не веруваме во нашите очи, но од тука ние испраќаме нашиот пријателски прегратка на иден софтвер!

логото на земјотресот со земјотрес

Знаеме точно каде ќе биде на летен одмор: a шампионите земјотресотКупува! Игри со рано пристап може да се преземат бесплатно од мрежата на Steam до јуни 18, и оваа опција не е привремена понуда, па работите конечно ќе завршат со библиотеките.

Другиот наслов е поврзан со GoG, посебно за летната акција на порталот. Студио Милкстон, сосема непозната за мене Ziggurat наречена љубовна песна Еретик / Хексен и Сериозниот Сем, ако можеме да размислиме за инаку многу позната Gamekapocs - веројатно да. Играта има поддршка за унгарски јазик (според GoG), ова сигурно ќе дојде и затоа што извештаите покажуваат дека Зигургатот е гнасен. Мислам дека е најбезбедно нешто што треба да го разгледаме видео-туторијатот подолу, и веднаш ќе го направи тоа.

Нема да има недостиг на тркалање, фантастичниот стил ќе биде изобилен во изобилие, па обидот може да биде достоен за тоа - тука, сепак, побрзајте, бидејќи сега е само неколку часа!

Извор: guru3d.com

мислења

Med1on
0
Цитат - Joci:
За мене Ziggurat напиша дека 27 се уште е половина час до крајот на понудата. Тоа е, тоа не е толку итно. :-)

Намерно ја "плашам" шегата, па не ја оставаат на крај. :-)
цитат
joci
0
За мене Ziggurat напиша дека 27 се уште е половина час до крајот на понудата. Тоа е, тоа не е толку итно. :-)
цитат
Дај коментар!