Барај
  • Szoftver
  • напишано:
  • Прочитајте: 2074

Пристигнаа F1 2018 слики од екранот!

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Codemasters обично ја започнуваат играта на крајот на август.

Отворено логото на f1

Ова е прв пат оваа година во Формула 1 игра се покажува, фото материјали од официјални извори се уште не добиле. За жал, ние едноставно не можеше да се добие увид во игра, па да може да се види јасно дека на програмерите да се преземат графика моторот темелно третман - во прилог на владата отвори кариерата за посветла екранот и повеќе класичен возила, како и.

8sEwBGsASohUudoT FQsYNhAGrVccljpU M1c2bvgWxGsLNU7b
PFsAYQExFRDoWK3S rnva4OGo8m0hH3v7 ZDoF5ohIQO5Eenwu

На F1 август 2018 24 прикажани на PC, PlayStation и Xbox Еден 4 платформи.

Извор: HOC

Дај коментар!