Барај
  • Szoftver
  • напишано:
  • Прочитајте: 1293

Call of Duty Black Ops 4 со до 60?

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Во историјата на серијата, ова ќе биде првпат се појавува битката Royal mode.

Call of Duty Black Ops II Битката Ројал 1 740x402

По појавата на битката Ројал, веднаш се поставува прашањето; во исто време колку играчи ќе можат да се спротивстават меѓу себе во новиот Call of Duty? Врз основа на прикажаната скриншот, се чини дека оваа вредност е релативно ниска во споредба со конкурентските решенија, максималниот број на играчи најверојатно ќе биде 60 - официјалната потврда очигледно не е нешто, па можеби дури и ќе се промени.

Црна опашка 4 BR

Според првиот извештај, Call Of Duty Black Ops 4 кој го прикажува Battle.net е одлична изведба, но играта исто така работи и на FOV (поле на гледање) во режим 120 - ова не е само верзија на компјутер, PS4 Pro-ra, исто така.

Новиот дел од COD нема да биде изненадувачки овој пат во октомври, но исто така ќе биде достапен и на конзолите Playstation 4 и Xbox One до компјутерот.

Извор: wccftech.com