Барај
  • Szoftver
  • напишано:
  • Прочитајте: 1393

NVIDIA прави тежок бизнис!

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
NVIDIA прави тежок бизнис! - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

NVIDIA, Технолошкиот институт во Масачусетс и истражувачи на Универзитетот Алто во спектакуларен видео-снимка како алгоритам за длабоко учење може да врши снимање на професионално ниво.

длабоко учење

Во видеото подолу можете да видите колку е ефикасен методот за филтрирање на шумот и за бришење на текст. Резултатот зборува за себе.

Можеше да се види друго слично спектакуларно видео IDE клик!

Извор: NVIDIA