person_outline
Барај
  • Szoftver
  • напишано:
  • Прочитајте: 2579

Еве одлична верзија на Winamp!

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Проектот за надградба на заедницата Winamp (WACUP) го подобрува познатиот музички плеер со серија на поправки.

логото на winamp

Основата е верзија на 5.666 на Winamp, која е надополнета со неколку вредни додатоци:

  • подобрувања на безбедноста и стабилноста;
  • Големи Бенто модерни и природни cPro кожи;
  • побрз старт и стоп;
  • подобрувања на приклучоците, командната линија и медиумските формати;
  • детална листа ITT читање.

На прво стартување, WACUP нуди опционални екстериери, и можете да го видите тука.

winamp кожата

Вреди да се напомене дека, според програмерите, не е препорачливо да ја инсталирате апликацијата во истата папка како оригиналната Winamp за да избегнете конфузија. Се планира дека WACUP ќе добива нови надградби секој месец и апликацијата ќе биде бесплатна Оттука преземете го! Не постојат посебни системски барања, ние само треба да знаеме дека за Windows XP, за жал, не е поддржано.

Извор: ghacks.net