person_outline
Барај
  • Szoftver
  • напишано:
  • Прочитајте: 1906

Ова е начинот на кој е насликано најновата тракерска игра!

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Пристигнаа условите за машина и приколката на химната, можете да видите тука со кликнување тука.

Химна на играта

Работата на 22 во февруари, исто така, го подржува измазнувањето на работ на DLSS покрај следењето, а е придружено со RTX 2080 и 2080 TI, заедно со Battlefield V заедно со две наслови како опција за наслови. Системски побарувања Формално Формирани:

Минимални барања

  • Windows 10 (64 бит)
  • Intel Core i5 3570 или AMD FX-6350
  • 8 GB RAM меморија
  • NVIDIA GTX 760, AMD Radeon HD 7970 / R9 280X
  • VRAM: 2 GB
  • 50 GB простор за складирање

Препорачаната конфигурација

  • Windows 10 (64 бит)
  • Intel Core i7-4790 или AMD Ryzen 3 1300X
  • 16 GB RAM меморија
  • NVIDIA GTX 1060 / RTX 2060, AMD RX 480
  • VRAM: 4 GB
  • Достапен простор: 50 GB

Според наше мислење, Core i7-4790 не е сосема ист како Групата за тежина Ryzen 3 1300X, но програмерите ги дадоа овие информации и ние не го пишуваме произволно.

Ќе биде возбудливо да се види како работат огромен прошетка во плоштади игра во реално време ray следење, кој е познат да биде многу ограничена видливост, барем во прилог на во моментов на располагање хардвер ресурси.

Извор: wccftech.com