person_outline
Барај
  • Szoftver
  • напишано:
  • Прочитајте: 1738

Конечно, пораките во Facebook Messenger можат да бидат избришани

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Да речеме смирено, време беше за тоа.

Фејсбук Цукерберг


Минатата година повторно беше вознемирувано дека треба да постои таква функција, така што TechCrunch објави дека ќе продолжам со разговор со Марк Цукерберг. Пораките на Марк беа избришани, но нивните остануваа видливи. Тогаш Фејсбук рече дека овој механизам е вграден процес за заштита на информациите од возачите, спречувајќи понатамошно истекување на податоци. Поточно, ова значи дека пораките на Марк автоматски се бришат по поставеното време.

Па, според најновите вести, добиваме решение слично на тоа, се разбира, дека можеме да ги отстраниме записите испратени на погрешно место или можеби неточни. Прво, може да се користи новата функција на iOS и Android интерфејсите, која може да се користи за 10 минути по испраќањето на пораката. Ако ја избришете пораката за време на 10 минути, пораката ќе биде отстранета наместо текстот. Кога ќе избришете, можете да одберете да го избришете нашиот запис само на наше место или на контактот.