Барај

На Ryzen Threadripper 2990WX е постигнат рекорд

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
На Ryzen Threadripper 2990WX е постигнат рекорд - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Lucky_N00b 5 397 MHz го заокружува магичното чудовиште 32.

АДАТА XPG SPECTRIX D80 RGB DDR4 меморија

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
АДАТА XPG SPECTRIX D80 RGB DDR4 меморија - 5.0 надвор од 5 врз основа на 2 гласови

АДАТА технологија објави дека спомените именувани во насловот се вртеа со MSI на 5 531 MHz.

date ddr4 xpg memory oc