person_outline
Барај

Сеќавањата на АДАТА беа извршени над 5,5 GHz

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Производителот XPG SPECTRIX D80 RGB серијата DDR4 меморија го постигна овој блескав резултат.

игла overclock

Новиот светски рекорд во поставување на Intel Core i390-9 придонесе до MPG Z9900I MSI GAMING EDGE AC матичната плоча, сега се разбира голема доза на течен азот - како што е обично случај во тоа време. Интересно е тоа што ова беше прв пат процесор од деветтата генерација успеа да постигне светски рекорд, барем со спомени. Прекинувачот за прескокнување е инаку XPG оверклокување Lab (XOCL) беше спроведена, резултатот е роден во декември минатата година, и е логиран финалето MHz часовник 5 584.

игла xpg oc

Повеќе детали ITT да се прочитаат!

Извор: hwbot.org