Барај

Популарноста на GeForce GT 710 rivals новата NVIDIA RTX фамилија

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Популарноста на GeForce GT 710 rivals новата NVIDIA RTX фамилија - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Пареа ги оцени речиси бескорисни; Тјуринг е многу редок феномен.

HardOCP се залага за GTX 16 серијата

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
HardOCP се залага за GTX 16 серијата - 4.5 надвор од 5 врз основа на 2 гласови

Според порталот, GTX 1660 Ti, GTX 1660 и GTX 1650 наскоро ќе бидат почестени во нашите кругови.

gtx 1660 ti

Последна шанса да се добие NVIDIA GTX 10 графичка картичка!

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Последна шанса да се добие NVIDIA GTX 10 графичка картичка! - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Јенсен Хуанг, прва личност во компанија позната по своите големи видео картички, рече дека полека се лизга надвор од складиштето.

Дали тоа беше RTX?

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

RTX технологијата се чини дека е недостапна за сегментот на пазарот на доларот 250. Причината е едноставна: овие графички единици не се доволно брзи за следење во реално време.

1660Ti