Барај

Сакате слободна екипа 2?

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Се што треба да направите е брзо да добиете графичка картичка GeForce GTX 1080 или GTX 1080 Ti.

crew2 nyito

Според веста, NVIDIA планира да го ослободи вториот дел од The ​​Crew, објавен во 2014, за ограничено време како подарок за претходно именуваните производи - компанијата можеби ќе сака да ги компензира играчите малку за цената. Во принцип, оваа понуда не влијае само на десктоп решенија, туку и на лаптопи. Ние можеме да ја добиеме играта веднаш по 29 од јуни, бидејќи сеуште е во рацете на програмерите.

Извор: techpowerup.com