Барај

Дали AMD Vega прави толку добро?

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Помалите процесор производители се пофали на Computex со бројот на инсерти доставени Вега има десет пати подобра од претходната генерација.

радеон вега

Малку изненадувачки, на AMD текот на претходниот модел не се разбере логично очекува Поларис семејство, но се додека не се појави во 2015 бес (бес R9 X Radeon, Radeon и R9 Нано R9 бес). Од наша страна ние сме биле љубопитни за точната бројка, но за жал, се покажа не од презентацијата.

amd vega продажба

Продажбата на графички картички базирани на Vega сигурно беше смачкана од крипто-рударството, а чипот навистина беше сериозен во врска со неговите способности во оваа област. Големо прашање е, што доаѓа до игри, брендот Radeon во блиска иднина, бидејќи цените би можеле повторно со кршење жестоко конкурентна произлегува ситуација.

Извор: techpowerup.com

Дај коментар!