Барај

ASRock графичките картички доаѓаат во ЕУ

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Згора на тоа, ниеден модел не доаѓа на стариот континент.

asrock vega 56 повторно

На повозбудливо отколку што се очекуваше основана влез на пазарот ASRock, во деновите по завршувањето на трката откри дека компанијата всушност само се фокусираат на Азија сегмент. Потоа контроверзни изјави излезе на виделина, не е лесно да се утврди дека територијални ограничувања развиени што / кој се должи.

вега 56 asrock

Сега, ситуацијата се промени, повторно, затоа што според последните информации Radeon ASRock Вега 56 таа се појавува во Европа. За жал, тука има некои накуцване, според фотографиите, бидејќи тоа е референца кулер е монтиран верзија, само логото на задната од кои може да се оцени како новитет - тоа, сепак, ние сме пред кратко време.

Извор: guru3d.com

Дај коментар!