person_outline
Барај

Сега, накратко, AMD Radeon VII, 7 nm VEGA

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

AMD nyálcsorgató одржаа демонстрации на CES, добивме некои Најново случај Radeon (како и).

претстојните Radeon 3 840 stream процесори и 16 HBM GB на меморија Да Всушност, претставата на NVIDIA GeForce RTX се движи ниво 2080: Значи поентата е ова прилагодена многу краток.

Радеон VII 1000x561

Карактеристики на Radeon VII

Радеон VII Изведба на игри 1000x565

Радеон VII Игри 1000x467

Radeon VII перформанси 1000x552

За нашето знаење, два-пински PCI Express моќ конектор 8 за PCB, сите три вентилатор за ладење заедно предвидува дека ќе се занимаваат со решение за заштеда на енергија. Добрата вест е дека Radeon VII ќе бидат достапни веќе во февруари 7 октомври, проценува на $ 699 цена.

Извор: videocardz.com