Барај

Ако е на Samsung за снимање на проектори!

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Samsung официјално ќе го претстави LED дисплејот за кино. Серијата презентации е 2017. Март 27-30. компанијата поседува 18. Настанот Cinemark Century Orleans во XD Theater Cinema. Премиерниот датум се совпаѓа со конференцијата 2017 CinemaCon, која е најголем и најважен настан на модерната филмска индустрија и интересот на повеќе од гости на земјата на 80.