Барај

Alfawise дојде со стилски, стилски Bluetooth слушалки

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Alfawise W1 е исто така погоден за спортисти или дури и редовни секојдневна употреба.

Alfawise W1 1

Сомични слушалки G941 - USB, намалување на шумот, поевтино

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Сомични слушалки G941 - USB, намалување на шумот, поевтино - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Најдов многу мрачна, добро собрана веѓа на сликите, што е повеќе од способен за еден шум во полето на способност.

Enusic 001 Мини Bluetooth звучник, со мала јачина на звук

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Enusic 001 Мини Bluetooth звучник, со мала јачина на звук - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Вие сте неколку, само телефони се достапни, но сакате да ја слушнете целата музика. Ќе го правите она што ви треба за двете раце, но ќе треба да направите важен повик. Па, во такви случаи, Enusic® 001 Mini Bluetooth звучниците се во ред!

RP-HF500M - стерео слушалка од Panasonic

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Panasonic го претстави новиот RP-наречен HF500M слушалки, кој обезбедува одличен звук благодарение на неодимиумски магнет 40 мм.

Препорака за производот: ConCorde AL-206 2.1

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

2.1 звучен систем за 1891 форинти? Неверојатно, но точно!Конкорд Ал 206

Дрвената кутија ConCorde AL-206 располага со сабвуфер со W-W вати и два звучници 5 со вати.