person_outline
Барај
  • Висат
  • напишано:
  • Прочитајте: 6745

Alfawise XBR - 08 - аудио проектор, звучник или радио како сакате! (Забава)

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Ако гласот на телевизорот е низок, ќе ја сакате оваа структура!

Alfawise XBR - 08 звучни ленти за телевизор Bluetooth звучници 4.2 - црно

Не знам кој го измислил, но тој бил паметен човек. Звучните проектори може да бидат многу добри кога се користи рамно лежиште. Овие телевизори едноставно немаат конвенционални звучници кои можат да го обезбедат вистинскиот квалитет на звукот, или ако телевизорот се смачка, тоа ќе биде скапо.

Alfawise XBR - 08 звучни ленти за телевизор Bluetooth звучници 4.2 - црно

Еден добар звучен проектор добро се вклопува помеѓу дисплејот и табелата, со вистински аудио волумен и волумен, а исто така има и можност да стиснат некои бас и среќа со малку простор. Денешните проектори имаат Bluetooth конекција заедно со кабелска врска и во најдобар случај тие не само што можат да пренесуваат музика од нашиот мобилен уред туку и независно да функционираат како радио.

Па, Alfawise XBR - 08 го знае сето ова, но повеќе. Овој звучен проектор е комбиниран со бајонет-заклучување во средината, благодарение на генијално решение. Ако одвртите и монтирате пакети вклучени во пакетот, ќе бидете претворени од проекторот во мини звучници, кои потоа може да се постават на двете страни на телевизорот за подобар опкружувачки ефект. Ако ова не е доволно за трет режим, проекторот Alfawise може лесно да се монтира на ѕидот.

Alfawise XBR - 08 звучни ленти за телевизор Bluetooth звучници 4.2 - црно

Alfawise XBR-08 има Bluetooth 4.2 конекција, но исто така може да се поврзе со телевизорот преку рамен аудио кабел или дури и оптички. 4 ohm звучникот има моќност од 40, што мислам дека е многу дома. Интересно е и тоа што радио-проектираниот проектор има и слот за мемориска картичка, па дури и можете да го користите како уред за масовно складирање за да ја задржите вашата омилена музика на дофат на раката.

Alfawise XBR - 08 звучни ленти за телевизор Bluetooth звучници 4.2 - црно

Како што можете да видите, Alfawise XBR - 08 е навистина разноврсна структура и многу е добро да не барате многу. Сега со купон чини само 16 илјадници. Кликни тука за да купите и да ги користите GBEXBSP03 Забава кодот: Alfawise XBR - 08 звучен проектор

Запомнете да одберете Приоритетна линија за превозот да пристигнете без данок и ДДВ!