person_outline
Барај

[Купони] ЕМИС X700 Smart TV Box за цената на мексиканското мени

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна

Тоа би било добро прашање, колку пари може да се направат од овие пари.

ЕМИС X700 Паметна ТВ кутија 1

Гигабајт Брикс: колку долго може да се зголеми?

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Мини компјутер на Gigabyte Brix има неверојатни параметри: неговата физичка димензија е само 114,8 × 108 × 29,5 mm, тежи помалку од 404 грама. Секој кој мисли дека мини компјутер е добар за minesweeper е голема голема грешка.504fac44-0867-458e-98a5-af7b0319304e

HTPC може да се заснова на Biostar A68I-350 DELUXE

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна
Најновата матична плоча на Biostar го користи AMD A2.0 чипсетот на платформата Brazos 68, но изненадувачки, централната единица е натоварена со E-350D APU.biostar a68i-350_deluxe_03