person_outline
Барај
  • слика
  • напишано:
  • Прочитајте: 2848

Alfawise A8 - андроид проектор со изненадувачки ниска цена

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Ако сте оној кој само понекогаш би користел проектор и не би поминал повеќе од еден месец на тоа, тогаш сте на вистинското место!

Проекторот Alfawise на многу начини го претставува влезното ниво, но има многу важна способност што ја нагласува најевтината категорија. Ова не е ништо друго освен паметна карактеристика, што во овој случај значи дека проекторот има Android 6 систем, и преку тоа можеме да пристапиме до многу веб-услуги за да не кажеме ништо за содржината на YouTube. Секако, многу луѓе го земаат фактот дека ниту еден друг Андроид не е додаден на проекторот, но ајде да видиме, има многу да се направи.

Alfawise A8 Smart проекторот е пренослив, неговата големина е 20,50 x 15,00 x 5,50 cm и тежи само 950 грама. Исто така е светло, мало, така што можете да ги погледнете вашите пријатели, нема да бидете расфрлани од чевелот. A8 Smart проекторот е еден quad-core 1.5GHz Amlogic S905X тој е опремен со процесор и вклучува вграден звучник кој обезбедува стерео звук и секогаш обезбедува одлична репродукција на звукот. Оваа комбинација дефинитивно ќе ви овозможи бесконечно уживање во секое време, во секое време, но сигурно ќе се сетите колку сте купиле.

Осветленоста на проекторот е 1800 лумени, кои не можат да се наречат челик, но дома тоа ќе биде добро во вечерните часови ако сакате да се движите наоколу. Машината е опремена со двоканална WiFi (2.4 + 5GHz 802.11a / b / g / n / ac), вклучува Bluetooth конекција, HMDI и RJ45 порта за повеќе опции за поврзување. Овој проектор може да биде беспрекорно и во секунди синхронизиран со слики од вашиот телефон или компјутер без користење на кој било кабел, што го прави навистина лесен за употреба. Други важни податоци се тоа Alfawise A8 Smart Projector обезбедува повеќе од 20000 часови забава без да ја замени ламбата, па ако проекторот се користи осум часа дневно, 10 нема да има проблем со замена на светилката.

Alfawise A8 1800 Lumens 1080P Smart проектор BT4.0 HDMI Поддршка 4K Видео ЕУ Plug за Android верзија

Конечно, цената. Цената на Alfawise A8 Smart Projector сега е само 89,99 долари во GearBest, и ние не мораме да платиме денар за Приоритетна линија без ДДВ и ДДВ. Ако одлучите дека не ви треба Андроид, можете да додадете "глупо" верзија за $ 69,99!

Тука може да го најдете проекторот: Alfawise A8 Smart проектор