Барај

Изненадувачки GearBesten акција, не заборавајте да го прочитате ова!

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Јас навистина не разбирам како да го направи тоа за нив, но ова не е наш проблем.

preorder

Поентата е следна. Денес и утре, односно во октомври 31, можете да платите депозит на гребло производ, кој може да се купи со голем попуст на 1-ви ноември. Платата е мала, само $ 5-10, но за возврат можеме да добиеме стотици долари во рабати. Можеби тие веруваат дека многу ќе платат однапред и тие нема да го купат производот? Депозитот што се плаќа во овој случај сигурно нема да се врати! Се разбира, тоа е нивна неволја ако купиме сè! :)

Некои вкус на попустните цени:

  • Ninebot Segway ES1 бр. 9 Electric Roller: Оригинална цена 468,99 долари, однапред 10 долари, попуст 179 долари
  • FIIDO D1 електрични велосипеди: оригинална цена 618,99 долари, аванс 10 долари, попуст 229 долари
  • Teclast 98 4G таблета: Оригинална цена 191,99 долар, аванс 10 долар, попуст 77 долар
  • Xiaomi Бележник воздух: оригинална цена 1044,99 долари, однапред 10 долари, попуст 355 долари!

... и така натаму. Оваа акција веќе се смета за предзнаење за ноемвриските 11 акции, знаеш, 11.11 е црниот петок во Кина, кога тие се луди за нас. Акциите ќе започнат на ноември 5, но најголемиот удар обично ќе биде 11.

Страницата за акција е тука: Акција за предвремена работа на GearBest