person_outline
Барај

200 провери милиони мобилни телефони минатата година во Huawei

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

2015 имаше вкупно 103 милиони, а пет години претходно продадоа малку 3 милиони уреди.

Лого на Huawei