Барај

Blackview A5 - Quad Core паметен телефон за 16 за илјадници форинти

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Blackview A5 - Quad Core паметен телефон за 16 за илјадници форинти - 5.0 надвор од 5 врз основа на 2 гласови

Ние не можеме да чекаме толку многу пари, но околу една година и пол годишно, на сличен начин направен уред беше на располагање на домашни даватели на услуги над илјада 25 со 2 година лојалност. Покрај тоа, се разбира, ние зборуваме за давател на услуги за мобилни телефони, додека таа е независна.

Ажурирано Android Opera

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Во Chromium 32 базирани Opera browsers, откривањето и прибирањето на историјата беа попаметни, но, се разбира, беа направени голем број поправени грешки. Вториот значи дека нема повеќе корумпирани битмапи во Андроид KitKat, страницата за воведување се подобрила на уредите на Motorola Xoom и таканареченото "Action Bar" однесување станало повеќе консолидирано во режим на цел екран.Опера логото

Ако вашиот телефон не е компатибилен со најновата верзија, ќе ви остане со стариот Opera Mobile Classic.

Андроид KitKat ... порака на октомври 28

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Андроид KitKat ... порака на октомври 28 - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Google и Нестле ја објавуваат новата Android 4.4 верзија на KitKat во заедничка кампања. Долго време, беше невозможно да се знае датумот на пуштањето, но сега Твитер остави многу траги од кои можеме да го откриеме времето за почеток.

Google за Android-L-255801 1-