Барај
  • iOS
  • напишано:
  • Прочитајте: 3835

Слободен Runtastic срцевата стапка на PRO за кратко време!

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Слободен Runtastic срцевата стапка на PRO за кратко време! - 5.0 надвор од 5 врз основа на 2 гласови

Ако фитнес е опседната - и ја сакаш јаболката - тогаш оваа понуда е за вас.

срцева стапка про

Рунтастичната срцева стапка не бара премногу детали; апликацијата ја користи камерата и неговото помошно светло за да го измери нашиот пулс. Неговата употреба е практично исцрпена со тоа што го ставаме прстот на задната страна на камерата по подигнувањето и чекаме неколку секунди трпеливо. Со Runtastic Heart Rate, можете прецизно да го следите степенот до кој се оптоваруваат различните вежби.

срцева стапка про down v2Кликни тука за да ја преземете!

Верзијата на PRO нормално ќе помине до $ 2, но сега можете бесплатно да ја преземете од App Store. Па, понудата е валидна само за iOS уредите, а навивачите на роботичкиот систем сè уште ќе мора да платат.

Извор: Apple