Барај

IHS iSuppli изјави дека нетокои умреле

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Се предвидува дека 3 970 000 netbooks ќе бидат испорачани оваа година, додека во 2010 оваа бројка е сеуште 32 милиони.Acer

Портал LT4004u Основи на Кедар Трага

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Подружницата на Acer, Gateway го претстави netbook LT4004U врз основа на Cedar Trail. Windows 7 издавачот за издаваштво за стартување работи на машината и има дисплеј за осветлување на LED дисплеј со 10,1 colos кој може да прикаже 1024 × 600 резолуција.

206164 250981114929634_100000532426684_979955_4205607_n_03

HP Mini 1104: платформа за Cedar Trail netbook

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Производителите кои сеуште веруваат во netbooks во 2012, се базираат на платформата Cedar Trail, која не е одамна започна, но тоа не е случај и со малата машина на HP.

hp_mini_1104_03

Dell, исто така, работи на netbooks

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Ние веќе укажавме дека Самсунг ќе го заврши производството на netbooks, рече Dell, но сигурно нема да се осмелат да се справи со нередот.

dell_inspiron_mini_01